Home :Producten : ...

Workshops

Voix Si! biedt diverse workshops voor uw koor of muziekvereniging.

Maar ook voor teambuilding of een gezellig verjaardagsfeestje kunt u terecht bij Voix Si! voor een passende workshop! Vraag naar de mogelijkheden!

Hier een greep uit eerder aangeboden en uitgevoerde workshops:

"Liedje maken voor feest, afscheid of jubileum"? Valt er iets te vieren en wilt u dit opleuken met een stemmige song? Dan bent u bij Voix Si! aan het goede adres. Samen met de workshopleider wordt gewerkt aan het maken van een song. Na enige oefening wordt het lied opgenomen op cd en kunt u het gebruiken voor elke gewenste gelegenheid!

"Samen zingen, ja gezellig!"? Bijvoorbeeld omdat uw zus jarig is en u een zangles cadeau wilt geven? Of misschien omdat u met de hele buurt/straat een gezellige middag wilt beleven met een gouwe ouwe zingen? Of misschien omdat uw team een goed resultaat heeft behaald of juist een steuntje in de rug nodig heeft? Middels oefeningen en eenvoudige (meerstemmige) liedjes leert u en uw gezelschap zingenderwijs de basisprincipes van gezond stemgebruik.

"Zing je fit"? Veel stress? Ga zingen! Uw team zal met veel plezier en in een ontspannen sfeer uit volle borst met elkaar muziek maken. Zingen ontspant, muziek verbroedert!